Trujillo
Door: Vera
Blijf op de hoogte en volg Vera
19 Oktober 2005 | Peru, Trujillo
Na een nachtelijke busreis, begonnen om 15:20 uur in Guayaquil via Tumbes en Chiclayo, ben ik in Trujillo aangekomen. Ik verblijf in Hostal Colonial en ga morgen meer van de stad en omgeving bezichtigen. Wel weer wennen om alleen te zijn na een week intensief met 14 mensen en bootcrew... Komt wel goed! Zo kwam ik toen ik terug kwam in het hostal mensen uit Baños tegen. Ruben en Simone van de taalschool. Ook zij gaan morgen naar Chan Chan en de Piramides. En ik heb Geeske en Marieke weer gesproken, morgen hebben we een date! Na wat te hebben gegeten en een supermarkt te hebben bezocht, mijn fotootjes upgeload. Ik ben er bijna, er komt nog meer!
20 oktober
Vanmorgen kwam ik Henrik tegen uit Quito! Hij is degene die het appartement in Buenos Aires heeft, dus extra aardig tegen hem gedaan. Geen probleem, hij is superaardig. Vandaag met een groep naar Huaca del Sol en Huaca de la Luna geweest in de ochtend. In de middag een bezoek gebracht aan Chan Chan. In de avond met Geeske, Marieke en Henrik gegeten. De bus naar Huaraz voor vanaaf was al vol, dus een bus geregeld voor morgenochtend 6:00 uur naar Chimbote...
19 Oktober 2005 - 18:38
Elissa En Kristel:
Hoi Vera!
Hoe was het op de Galápagos eilanden?? We zijn benieuwd naar de foto's van het paradijsje!! We missen je ;)! Veel plezier nog!
Dikke kus van ons uit Schaijk -
20 Oktober 2005 - 08:24
Elissa:
ik zie t al... kristel en ik zijn gister veel te ongeduldig geweest!
ik ben nu echt nog jaloerser op je, mijn mond blijft bij het kijken van de foto's open vallen, wow! wow! ooh! wat zijn ze mooi! al die dieren, super! Heb je ze ook kunnen aaien? en Post office bay, haha echt lollig!
ik ben benieuwd naar de volgende foto's!
Liefs Elissa -
20 Oktober 2005 - 11:17
Marian:
wow, wat een geweldige foto's weer! nu snap ik ook wat je met de treinbelevenissen bedoelt....
fijn dat er batterijen zijn. -
20 Oktober 2005 - 20:07
Jan:
De trein was echt super, erger kan niet, hooguit op het dak. Heet dat een panoramarijtuig? De boot was waarschijnlijk heel wat anders.
Mijn favoriet is de zeeleeuw in de boom, er bestaan tenslotte ook boomkikkers. Na het bezoek van de toeristen klimt 'ie er natuurlijk snel weer uit. -
22 Oktober 2005 - 00:03
Jose Smets:
Ik heb voor het eerst je site bezocht en ben echt onder de indruk! Wat is het daar mooi zeg.
Je hebt net de boottocht achter de rug naar de Galapagos eilanden.Daar heb je echt mooie foto's gemaakt.Prachtig om te zien hoe de dieren daar leven.
Ik ben heel benieuwd hoe je avontuur verder gaat en ik zal het beslist volgen!
Heel veel plezier!!!!!
Groetjes Jose. -
22 Oktober 2005 - 09:33
Marian:
Hoi! je foto's staan weer op de pc met hun naampje erbij. De "zeeleeuw in boom" is al uitvergroot en hangt boven je bed!!
liefs en zo.