Huacachina
Door: Vera
Blijf op de hoogte en volg Vera
26 Oktober 2005 | Peru, Lima
Gisteravond een Aussie ontmoet met wie ik vandaag naar het busstation ben gelopen. Daarvoor kwam ik Geeske op de trap tegen! Ik had goed nieuws voor haar: We gaan de Inca Trail lopen op 7 november! Ik ga haar weerzien in Cusco volgende week. Nu nog overleg plegen over een hostel.
De bus gepakt naar Ica (lang leve mijn iPodje want de muziek van hier begint me behoorlijk de keel uit te hangen...) en vervolgens een taxi naar Huacachina. Geweldig mooi hier, een groot relaxoord... Duinen, zonnig, zwembadje, bbq-tje vanaaf en morgenochtend zandboarden met een buggy (gaat hopelijk beter dan de poging van net samen met een Ierse jongen, al was het erg lollig net!). In de avond genoten van de bbq.
26 oktober
Vanmorgen ging het zandboarden al stukken beter! Lang leve wax... De buggyrit was één grote Eftelingattractie, geweldig! Ik zat natuurlijk op de meest hobbelige plaats en werd alle kanten uitgeslingerd. Een heel leuke ervaring!
Laat in de middag de bus gepakt naar Nasca waar ik verblijf in Hostel Nasca (alles heet hier Nasca, kan niet missen dus).
26 Oktober 2005 - 05:31
Marian:
Hoi Vera!
Wat ontzettend fijn, dat je 7 nov. de Inca Trail gaat doen!!
Wat een mooie foto's weer... .
liefs van hier. -
27 Oktober 2005 - 14:44
Marian:
Hoi hoi! je foto's staan allemaal in je map op de pc met hun goeie naam er bij. Nu nog ff op de cd-rom!
doei!!!