Riobamba, Alausi, El Tambo, Incapirga, Cuenca - Reisverslag uit Quito, Ecuador van Vera Develing - WaarBenJij.nu Riobamba, Alausi, El Tambo, Incapirga, Cuenca - Reisverslag uit Quito, Ecuador van Vera Develing - WaarBenJij.nu

Riobamba, Alausi, El Tambo, Incapirga, Cuenca

Door: Vera

Blijf op de hoogte en volg Vera

09 Oktober 2005 | Ecuador, Quito

6 oktober
Na Spaanse les eerst Matt proberen te vinden... Zat op het dakterras. Komt vervolgens mijn Spaanse leraar binnen met de vraag of ik wel heb betaald. Oeps! Eerst een boterham gegeten, daarna Spaans betaald en toen de bus gepakt naar Riobamba. Daar in hostel Tren Dorado geslapen en de hele avond films gekeken.

7 oktober
Om 7 uur in de ochtend ging de trein van Riobamba naar El Nariz de Diablo. Afrader! Stap in Alausi uit en vertrek richting Cuenca. Ik heb op de trein Nederlandse meiden ontmoet, mijn Nederlands wordt met de dag beter! Ik ben met hen naar El Tambo gegaan om de nacht door te brengen in het meest ranzige hotel tot nu toe: Residence Estephanie.

8 oktober
Uiteindelijk een bus gevonden die naar El Tambo ging, maar dan via Cañar... Om! In Ingapirca uitgestapt en ruïnes bezocht. Doen, en dan zeker met een gids, anders is het een hoopje stenen zonder betekenis. Daarna met de bus naar El Tambo terug om onze spullen op te halen en vervolgens door naar Cuenca. Ik verblijf met de Nederlandse in Hostel El Cafecito, geweldig, kwam ook Matt weer tegen. Net een voetbalwedstrijd gekeken, Ecuador - Uruguay. Gelijkspel maar Ecuador is door naar Duitsland.

9 oktober
Een regenachtige dag in Cuenca... Een stadswandeling gemaakt. Helaas geen goede dag om foto´s te maken, toch maar gedaan want ik ben hier maar 1 dag! In de avond in het hostel een geweldige salade gemaakt en 2 potten thee gedronken...

• 09 Oktober 2005 - 10:05

Nancy:

Vera dei voetbal kijkt?!
    Weet je zeker dat je niet bent aangestoken door sarah?
    ;)
    hier gaat alles zijn gangetje, woensdag weer naar het ziekenhuis voor mijn gebroken vinger.
    en de Ka heeft er nu al bijna 3000 km opzitten :D
    Ze zal weten dat ze een autootje is!

• 09 Oktober 2005 - 14:58

Jan:

Ha ha, Nederland ook,maar dan met 0-2 gewonnen van Tjechie. Wie weet spelen ze tegen die tijd wel tegen elkaar.
    Hier is het wat herfstig aan het worden, de blaadjes worden bruin, er is een paar dagen mist geweest. Al blijft het warm voor oktober, het seizoen veranderd.

• 09 Oktober 2005 - 17:08

Hanneke:

Hej veer! Hartstikke bedankt voor je e-card! Vond ik echt heel leuk, dus maakt niet uit dat ie en dagje te laat was ;).. Heb net je foto's gekeken.. ziet er geweldig uit meid!

• 10 Oktober 2005 - 08:43

Lizet:

Hallo Vera,
    Je moeder heeft me net laten zien waar jij momenteel zit en ik hoor dat je naar de Galapagos-eilanden gaat, geweldig leuk. Onlangs heb ik 2 fotoboeken gezien van iemand die daar ook geweest is en hetwas in een woord geweldig, allerlei dieren en planten gezien die alleen in deze streek voorkomen. Daarom wens ik je een hele fijne trip daarnatoe, (een cruise hoorde ik), leuk joh en we horen het wel weer van moeders. groetjes van een evenoude 'bes' als haar, Lizet.